Teh Herbal Qingqian Mbusak Panas Wis Mlumpat

Katrangan singkat:

[Bahan]daun cyclocarya paliurus, daun teratai, lophatherum, honeysuckle, krisan
[Konten / spesifikasi net]60g (3g * 20 kantong)
[Cara njupuk] njupuk siji kanggo 2 kantong produk menyang tuwung, gawe teh karo nggodhok banyu.Tambah banyu kaping pirang-pirang.
[Tanggal produksi]
[ Periode garansi]24 wulan
[Cara panyimpenan]Segel ing papan sing garing tanpa srengenge
[Standar sukarela]GH/T1091-2014
[Produsen]Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd.
[Alamat produksi] No.50, Dongmen Road, Xiushui County
[Kontak telpon]0792-7221750


Detail Produk

Tag produk

Manfaat Teh Herbal

Teh herbal, kadhangkala disebut tisanes, meh padha karo tèh putih, nanging ngandhut campuran jamu, rempah-rempah, woh-wohan utawa tanduran liya saliyane godhong tèh.Teh herbal ora ngemot kafein, mulane dikenal kanthi sifat sing nyenengake.

Ana macem-macem jinis teh herbal, kabeh kanthi khasiat unik.Sawetara teh herbal sing paling populer kalebu:

Teh chamomile - mbantu nyuda nyeri haid lan kejang otot, nambah turu lan istirahat, lan nyuda stres.
Rooibos - Nambah tekanan getih lan sirkulasi, nambah kolesterol apik nalika ngedhunake kolesterol ala, njaga rambut kuwat lan kulit sehat, lan menehi relief saka alergi
Peppermint - Ngandhut menthol, sing bisa nyuda lambung lan bisa dadi obat kanggo sembelit, sindrom iritasi usus lan mabuk.Varietas teh iki uga menehi relief pain saka sirah tension lan migren.

Jahe - Mbantu nglawan mual esuk, bisa digunakake kanggo nambani gangguan pencernaan kronis lan mbantu nyuda nyeri sendi sing disebabake dening osteoarthritis
Waru - Mudhunake tekanan getih lan tingkat lemak, ningkatake kesehatan ati sakabèhé, bisa ngilangi rasa keluwen kanggo permen sing ora sehat, lan bisa nyegah pembentukan watu ginjel.
Teh Eryeshuanghua minangka omben-omben kesehatan sing disempurnakake kanthi teknik pangolahan panganan sing canggih sawise riset telaten para ahli kedokteran, adhedhasar teori tradisional babagan perawatan kesehatan medis lan panganan Cina lan prinsip obat modern.Teh kanggo ngresiki mriyang digawe saka godhong lembut saka godhong cyclocarya paliurus, godhong lotus, lophatherum, honeysuckle lan krisan.Bahan-bahan kasebut dicocogake kanthi ilmiah.
Sawise pemeriksaan lan pemeriksaan sing teliti, ditemokake yen produk kasebut ngemot macem-macem senyawa kayata polisakarida, asam amino, flavon, lan liya-liyane.

Minangka wit dhuwur lan deciduous, Cyclocarya Paliurus uga spesies wit langka lan kuna.Sawise nandhang iklim atos saka Epoch Glacial ing Periode Kuarter yuta taun kepungkur, Cyclocarya Paliurus mung kasebar ing sawetara wilayah ing Lembah Kali Yangtze ing China ing donya lan Xiushui, Jiangxi minangka wilayah sing tuwuh utama.Godhongé sulih lan ganjil pinnate kanthi rasa manis lan infructescence kaya senar dawa saka dhuwit recehan tembaga, mula diarani wit teh manis lan wit dhuwit ing rakyat.

Godhong Cyclocarya Paliurus ngemot 6 jinis unsur mikro esensial manungsa, sing sugih kromium, vanadium, selenium seng uga magnesium.Kajaba iku, 6 jinis terpenoid anyar ditemokake ing godhong Cyclocarya Paliurus kanggo pisanan ing alam donya kayata cyclocarioside A, Cyclocarya paliurus glycosides (Ⅰ, Ⅱ, Ⅲ), Cyclocarya paliurus acid (A,B), etc. .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan