• Ginger Tea Prevent Colds Boost immunity

    Teh jahe Nyegah Pilek Ningkatake kekebalan

    [Bahan]daun cyclocarya paliurus, jahe, elsholtzia
    [Konten / spesifikasi net]60g (3g * 20 kantong)
    [Cara njupuk] njupuk siji kanggo 2 kantong produk menyang tuwung, gawe teh karo nggodhok banyu.Tambah banyu kaping pirang-pirang.
    [Tanggal produksi]
    [ Periode garansi]24 wulan
    [Cara panyimpenan]Segel ing papan sing garing tanpa srengenge
    [Standar sukarela]GH/T1091-2014
    [Produsen]Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd.
    [Alamat produksi] No.50, Dongmen Road, Xiushui County
    [Kontak telpon]0792-7221750
    [Nomer Izin Produksi Pangan]SC11436042410170

  • Nursing Liver Tea Nourishing The Liver

    Nursing Ati Teh Nutrisi Ati

    [Bahan]daun cyclocarya paliurus, licorice, Taraxacum
    [Konten net / spesifikasi]60g
    [Cara njupuk] njupuk siji kanggo 2 kantong produk menyang tuwung, gawe teh karo nggodhok banyu.Tambah banyu kaping pirang-pirang.
    [Cara panyimpenan]Segel ing papan sing garing tanpa srengenge
    [Standar sukarela]GH/T1091-2014
    [Produsen]Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd.
    [Alamat produksi] No.50, Dongmen Road, Xiushui County

  • Qingqian Lily Tea Beauty To Raise Colour

    Kaendahan Teh Lily Qingqian Kanggo Nambah Warna

    [Bahan] cyclocarya paliurus leaf, lily, fingered citron, fructus momordicae
    [Konten net / spesifikasi] 3g * 20 kantong
    [Cara njupuk] njupuk siji kanggo 2 kantong produk menyang tuwung, gawe teh karo nggodhok banyu.Tambah banyu kaping pirang-pirang.
    [ Periode garansi]24 wulan
    [Cara panyimpenan]Segel ing papan sing garing tanpa srengenge
    [Produsen]Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd.
    [Alamat produksi] No.50, Dongmen Road, Xiushui County

  • Qingqian Herbal Tea Clear Away The Heat Has Soared

    Teh Herbal Qingqian Mbusak Panas Wis Mlumpat

    [Bahan]daun cyclocarya paliurus, daun teratai, lophatherum, honeysuckle, krisan
    [Konten / spesifikasi net]60g (3g * 20 kantong)
    [Cara njupuk] njupuk siji kanggo 2 kantong produk menyang tuwung, gawe teh karo nggodhok banyu.Tambah banyu kaping pirang-pirang.
    [Tanggal produksi]
    [ Periode garansi]24 wulan
    [Cara panyimpenan]Segel ing papan sing garing tanpa srengenge
    [Standar sukarela]GH/T1091-2014
    [Produsen]Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd.
    [Alamat produksi] No.50, Dongmen Road, Xiushui County
    [Kontak telpon]0792-7221750

Entuk Quotes Saiki

  • index-about

Panggonan Laboratorium
Ing Praktek Kedokteran

Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd. dumunung ing sadawane Kali Xiu sing ayu ing kabupaten kehutanan utama nasional sing tingkat jangkoan alas nganti 72,8% lan isih ana luwih saka 100.000 mu alas sing wis tuwa saiki.Ing kene para ilmuwan Cina nemokake tanduran gaib, Cyclocarya Paliurus.
Didegaké ing taun 1993, Xiushui Miraculous Tea Company didegaké déning pamaréntah Xiushui County kanggo ngembangake Cyclocarya Paliurus sing digawe dadi teh ajaib kanggo diombe ing antarane masyarakat lokal, lan banjur diganti dadi Jiangxi Xiushui Miraculous Tea Industry Co., Ltd. restrukturisasi ing 2005.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa nggawe janjian
Sinau luwih lengkap